Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Αντσελότι για το 4-2 από τη Ζιρόνα: “Δεν αντιπροσωπεύει τη Ρεάλ, ζητάμε συγγνώμη”

Αντσελότι για το 4-2 από τη Ζιρόνα: “Δεν αντιπροσωπεύει τη Ρεάλ, ζητάμε συγγνώμη”

Η Ρεάλ ηττήθηκε 4-2 εκτός έδρας από τη Ζιρόνα κι ο Κάρλο Αντσελότι έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που δεν αντιπροσωπεύει την αξία της ομάδας, ενώ θέλησε επίσης, να απολογηθεί στον κόσμο των Μαδριλένων.

Με τη νίκη με 4-2 στο “Μοντιλίβι” η Ζιρόνα έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία της La Liga, αφού είναι πλέον η μοναδική ομάδα που έχει περισσότερες νίκες έναντι της Ρεάλ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι “μερένγκες” πλέον βρίσκονται στο -11 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με τον Κάρλο Αντσελότι να απολογείται για το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε πως το παιχνίδι αυτό δεν ήταν αντάξιο της ομάδας του.

“Η ομάδα ήταν πολύ νευρική στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό μας επηρέασε. Προσπαθούμε να το λύσουμε ατομικά, αλλά πρέπει να το κάνουμε ομαδικά. Μερικές φορές η ποιότητα δεν είναι αρκετή.

Είναι πιο δύσκολο να το πω, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει τη Ρεάλ. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Όμως οι φίλαθλοι ξέρουν ότι θα είμαστε καλά τόσο στον τελικό του Κυπέλλου, όσο και στον ημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.