Είστε εδώ : Αρχική > Αθλητισμός, Κόσμος > Που θα πάει ο Μέσι;

Που θα πάει ο Μέσι;

Ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι με τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του, με τον πατέρα του, Χόρχε Μέσι να φέρεται ότι έχει ενημερώσει σχετικά τη γαλλική ομάδα πριν από ένα μήνα.


Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα μείνει ελεύθερος στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι ο Αργεντινός θα αποτελέσει παρελθόν από τους Παριζιάνους το καλοκαίρι ενώ ο πατέρας του Λίο, Χόρχε Μέσι έχει ενημερώσει σχετικά τη γαλλική ομάδα πριν από ένα μήνα.

Το BBC σε δικό του δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μέσι είχε καταλήξει σε μια «κατ’ αρχήν συμφωνία» να παρατείνει την παραμονή του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά πλέον ούτε η ομάδα ούτε ο παίκτης θέλουν να υπογράψουν τη συμφωνία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αργεντινός «δεν έχει πειστεί ότι ο σύλλογος μπορεί να ανταγωνιστεί στην κορυφή της Ευρώπης, λόγω οικονομικών ζητημάτων, ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη νέων ταλέντων».

Η είδηση έρχεται στο προσκήνιο μία ημέρα μετά την τιμωρία αποκλεισμού δύο εβδομάδων που επέβαλε η Παρί Σεν Ζερμέν στον Μέσι για το γεγονός πως ο τελευταίος ταξίδεψε χωρίς άδεια στην Σαουδική Αραβία για εμπορικούς σκοπούς.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.