Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο > Ενδιαφέρον της Φιορεντίνα και της Αταλάντα για τον Μπακαμπού

Ενδιαφέρον της Φιορεντίνα και της Αταλάντα για τον Μπακαμπού

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Μπακαμπού βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Φιορεντίνα όσο και της Αταλάντα.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού υποστήριξε πριν από μερικές μέρες σε δηλώσεις του στο εξωτερικό, ότι ο ατζέντης του βρίσκεται σε συζητήσεις με ισπανικές ομάδες και ότι θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στη Λα Λίγκα και δη στη Βιγιαρεάλ.

Την ίδια ημέρα, η Εκίπ σε αφιέρωμά της είχε αναφέρει ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο γερμανικών και ισπανικών ομάδων.

Τώρα, δημοσίευμα στην Ιταλία την Πέμπτη 4/5 (της ιστοσελίδας calcioinpillole.com) υποστηρίζει ότι έντονο ενδιαφέρον για τον έμπειρο σέντερ φορ έχουν δείξει η Φιορεντίνα και η Αταλάντα. Ο Κονγκολέζος στράικερ μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό τον επόμενο μήνα, αλλά ήδη βρίσκεται σε επαφές με τους ερυθρόλευκους για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η πειραϊκή ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, προσφέρει στον 32χρονο ποδοσφαιριστή διετές συμβόλαιο συνεργασία με σχεδόν διπλάσιες ετήσιες αποδοχές και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Σε ό,τι αφορά τις δύο ιταλικές ομάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, οι Βιόλα ψάχνουν κεντρικό επιθετικό ελεύθερο στην αγορά και «έχουν στο στόχαστρο τους τον Μπακαμπού, που είναι ένας έμπειρος και έμπιστος σέντερ φορ, καθώς το καλοκαίρι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές».

Όπως ενδιαφέρει επίσης την Αταλάντα «σε περίπτωση που αποχωρήσουν ο Ζαπάτα και ο Μουριέλ».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.