Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Μπάσκετ > Ευχάριστα τα νέα για Σίνγκλετον

Ευχάριστα τα νέα για Σίνγκλετον

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Κρις Σίνγκλετον. Σύμφωνα με τον καρδιολόγο, Χακάν Ουτσάρ, ο Αμερικανός φόργουορντ της Εφές θα μπορέσει να επιστρέψει χωρίς πρόβλημα στις αθλητικές του δραστηριότητες μετά από περίπου έναν μήνα.

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στις τάξεις της Αναντολού Εφές, αλλά και σε ολόκληρη την μπασκετική κοινότητα ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. Μετά από σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός ψηλός, διαπιστώθηκε ότι έχει περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής. Έπειτα από σχεδόν ένα 24ωρο, η Εφές φρόντισε να δώσει μια νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του παίκτη.

“Οι ασθενείς συνήθως αναρρώνουν μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Σε ορισμένους ασθενείς, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 1-2 μήνες, αλλά κυρίως βλέπουμε ανάκαμψη σε 1-2 εβδομάδες. Ο Κρις έχει ανταποκριθεί πολύ καλά στη θεραπεία μέχρι στιγμής. Θα ξεκουραστεί για 1-2 εβδομάδες, μπορεί να χρειαστεί ένας μήνας για να επιστρέψει στο γήπεδο. Σε αυτό το διάστημα, θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση. Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί εύκολα να επιστρέψει στην κανονική του αθλητική ζωή μετά από έναν μήνα”, ανέφερε ο Καθηγητής Καρδιολόγος, Χακάν Ουτσάρ, αναφορικά με τον Σίνγκλετον σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εφές.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.