Είστε εδώ : Αρχική > Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού των τελευταίων δύο αγωνιστικών των playoffs

Αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού των τελευταίων δύο αγωνιστικών των playoffs

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή (07/05) στις 12:00 με θέμα την αναβολή των αγώνων της 9ης και 10ης αγωνιστικής των playoffs μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού λόγω δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο Παναθηναϊκός χτυπήθηκε από δεκάδες κρούσματα κορονοϊού (14 σε παίκτες και 10 σε μέλη του staff μέχρι το βράδυ της Παρασκευής) λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και η Stoiximan Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης την Κυριακή (07/05) με θέμα την αναβολή των αγώνων, μετά από αίτημα της πράσινης ΠΑΕ.

Το αίτημα έχει να κάνει με την αναβολή όχι μόνο των αγώνων της Κυριακής, αλλά και των παιχνιδιών της 10ης αγωνιστικής, η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Stoiximan Super League: “Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα”.
Αναλυτικά, η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς την Stoiximan Super League αναφέρει:

“1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE

2. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.

Με εκτίμηση,

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λεωνίδας Μπουτσικάρης”

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.