Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Με Κανός και Μπα η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι «αιωνίων»

Με Κανός και Μπα η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Σέρτζι Κανός επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι αιωνίων απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στη διάθεση του Ανιγκό και ο Ουσεϊνού Μπα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (7/5, 21:00, COSMOTE TV) για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν αποστολή.

Ο Σέρτζι Κανός επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού έπειτα από τις αρχές του Απρίλη, όταν είχε υποστεί τραυματισμό με τον Άρη. Στη διάθεση του Ζοζέ Ανιγκό είναι και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είχε αποκομίσει πρόβλημα μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Πασχαλάκης, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Αραμπί, Μπακαμπού.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.