Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ετοιμοπόλεμοι Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλος, εκτός ο Βαλμπουενά

Ετοιμοπόλεμοι Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλος, εκτός ο Βαλμπουενά

Με τους Χουάνγκ, Εμβιλά, και Παπασταθόπουλο να τίθενται κανονικά στη διάθεση του Ζοζέ Ανιγκό προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League (8/5, 21:00, COSMOTE SPORT 2 HD), σε ένα ματς που πέρα από το τεράστιο γοήτρο που υπάρχει κάθε φορά που βρίσκεται η μία ομάδα απέναντι στην άλλη, υπάρχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι πράσινοι θέλουν το τρίποντο για να βρεθούν μία ανάσα από τον τίτλο αλλά και οι ερυθρόλευκοι δεν είναι αδιάφοροι, αφού με δική τους νίκη αυξάνουν σημαντικά τις ελπίδες τους για την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Το ευχάριστο μάλιστα για τον Ζοζέ Ανιγκό ενόψει του ντέρμπι αιωνίων είναι πως οι Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλος είναι ετοιμοπόλεμοι, κάτι που σημαίνει πως θα έχει τρεις σημαντικές λύσεις τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην καρδιά της άμυναςμ που του λύνουν τα χέρια. Αντίθετα, ο Βαλμπουενά δεν θα καταφέρει να δηλώσει παρών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όσον αφορά στο σύστημα, όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με διάταξη που θα θυμίζει την προσέγγιση που είχαν απέναντι στην ΑΕΚ στην “OPAP Arena” την περασμένη αγωνιστική, με τον Ανιγκό να προσανατολίζεται είτε σε 4-3-3 είτε σε 4-1-4-1.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.