Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0

Με γκολ του Ρέαμπτσουκ στο 68′ ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό και γκρέμισε το όνειρο τίτλου του τριφυλλιού μετά και το διπλό της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς πλέον το τριφύλλι θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Άρη και να χάσει η Ένωση στην έδρα της από το Βόλο.

Ένα γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στο 68′ της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού με 1-0 και παράλληλα γκρέμισε το όνειρο τίτλου του τριφυλλιού. Η ΑΕΚ πέρασε με διπλό επί του Άρη από το Κλεάνθης Βικελίδης και πλέον είναι στο +3 από τους πράσινους που πλέον θέλουν μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Άρη στη Λεωφόρο και την ίδια ώρα να χάσει η Ένωση στην OPAP Arena από το Βόλο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να απειλεί μετά το γκολ που δέχτηκε, να έχει δοκάρι και ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση καθώς οι πράσινοι πήραν και κάποια ρίσκα αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με νικητή τον Ολυμπιακό.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.