Είστε εδώ : Αρχική > Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο > Ανανεώνει ο Ιωαννίδης έως το 2027

Ανανεώνει ο Ιωαννίδης έως το 2027

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Τετάρτης (10/05) για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους πράσινους.

Η εδώ και καιρό ειλημμένη απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να επιβραβεύσει τον Φώτη Ιωαννίδη με νέο, πολυετές συμβόλαιο και ταυτόχρονη (σημαντική) αύξηση των αποδοχών του, ούτως ώστε να συμβαδίζει με το status και το ρόλο που έχει πλέον στην ομάδα, έγινε πράξη το μεσημέρι της Τετάρτης (10/5).

Με τον 23χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό να πηγαίνει στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ στα Βριλήσσια, προκειμένου να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ιωαννίδης, εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στην εφετινή, πρωταθληματική πορεία του στη Super League (μολονότι αυτή όπως φαίνεται δεν θα συνοδευτεί με τον τίτλο), “δένει” πια το μέλλον του με το «τριφύλλι» για τα επόμενα 4 χρόνια.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του 23χρονου φορ με τους “πράσινους” (το οποίο υπέγραψε τον Ιούλιο του 2020 ερχόμενος απ’ τον Λεβαδειακό) έληγε σε ένα χρόνο, όμως οι στο “τριφύλλι” αποφάσισαν να κινηθούν πολύ νωρίτερα, προκειμένου να τον επιβραβεύσουν για την εξέλιξή του και την ανοδική πορεία του τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με ένα νέο πολυετές συμβόλαιο που θα περιλαμβάνει κι αντίστοιχα σχεδόν τριπλασιασμό των αποδοχών του.

Είναι πολύ πιθανό δε, να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση μέσα στην ημέρα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρουν σειρά και οι επόμενοι παίκτες του βασικού κορμού που θέλει να “δέσει” για τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.