Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Επέστρεψε ο Πασχαλάκης, προπονήθηκαν Κανός και Βαλμπουενά

Επέστρεψε ο Πασχαλάκης, προπονήθηκαν Κανός και Βαλμπουενά

Παρών στην προπόνηση της Τετάρτης ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, του οποίου η συμμετοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Ζοζέ Ανιγκό. Μέσα και οι Κανός – Βαλμπουενά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (10/5) μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί την Τρίτη (9/5) και ο Ζοζέ Ανιγκό είδε να δίνουν το “παρών” οι τρεις από τους τέσσερις που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος έσπασε όλα τα κοντέρ και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, που σημαίνει ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του Γάλλου προπονητή να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (14/5, 20:00 Novasports Prime).

Υπενθυμίζεται, ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο στις 29 Απριλίου και η πρώτη εκτίμηση ήταν πως θα έμενε εκτός για ένα μήνα, δηλαδή θα έχανε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν. Ωστόσο, ο 33χρονος πορτιέρε δούλεψε σκληρά, έκανε πολύωρες θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα και είναι πια στη διάθεση του ερυθρόλευκου τεχνικού.

Επίσης, ο Σέρχι Κανός και ο Ματιέ Βαλμπουενά που είχαν μείνει εκτός 20άδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (ο πρώτος είχε κριθεί ανέτοιμος και ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ουσεϊνού Μπα από την πλευρά του εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η παρουσία του στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.