Είστε εδώ : Αρχική > Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Επέστρεψε μετά από 202 ημέρες ο Αϊτόρ

Επέστρεψε μετά από 202 ημέρες ο Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα πήρε μέρος ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος στη σημερινή, πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο “Γ. Καλαφάτης”.

Στο “βαρύ” κλίμα του τελευταίου τετραημέρου, μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό στο Φάληρο που όπως φαίνεται έβγαλε… νοκ-άουτ τον Παναθηναϊκό απ’ την κατάκτηση του τίτλου, υπήρξε το πρωί της Παρασκευής (12/5) και μία πραγματικά ευχάριστη “είδηση” για τους “πράσινους”: Η παρουσία του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στη σημερινή, πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο “Γ. Καλαφάτης”, στην οποία ο 26χρονος άσος πήρε μέρος ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος.

Έχοντας συμπληρώσει 202 ημέρες απ’ την ημέρα του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) στον αγώνα της 23ης Οκτωβρίου με τον Άρη στη Λεωφόρο (9η αγωνιστική, 1-0), ο Καταλανός εξτρέμ “μπήκε” σε ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης της ομάδας κι αφήνει πλέον πίσω του όλη αυτή την δύσκολη περίοδο της καριέρας του, έχοντας πια ορίζοντα την επόμενη χρονιά.

Ο Αϊτόρ –ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού και του πρωταθλήματος στο πρώτο δίμηνο της εφετινής σεζόν με 8 γκολ και 2 ασίστ στα πρώτα 9 ματς- θα είναι πανέτοιμος για να συμμετάσχει κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία που θα ξεκινήσει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου κι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα λογίζεται σαν μία “νέα μεταγραφή”.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.