Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο > Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός στις 24 Μαΐου

Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός στις 24 Μαΐου

Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στις 20:30. Χωρίς φιλάθλους των δύο ομάδων ο αγώνας με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων. Stand by το Ελμπασάν της Αλβανίας, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στις 20:30 θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Έπειτα από πολλές παλινωδίες και μπρος – πίσω, οι δύο Δικέφαλοι θα αναμετρηθούν για το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο στο γήπεδο που αναφέρει η προκήρυξη της διοργάνωσης. Να τονιστεί φυσικά πως δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες, παρά μόνο θα δοθούν ορισμένες προσκλήσεις.

Το volosday.gr έδωσε στη δημοσιότητα και την επιστολή του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος ανακαλεί την αρχική του απόφαση και δέχεται να παραχωρήσει το Στάδιο για την διεξαγωγή του τελικού, έχοντας προηγουμένως συζητήσει με τους ιδιοκτήτες των δύο φιναλίστ, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να ανάψει το “πράσινο φως”.

Να τονιστεί πως αν για οποιονδήποτε μη προβλέψιμο λόγο υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ελμπασαν της Αλβανίας. Ουσιαστικά η ΕΠΟ θέλει να έχει μια δικλείδα ασφαλείας, ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωσή της.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.