Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Σοβαρό ενδιαφέρον της Νάπολι για Μαυροπάνο

Σοβαρό ενδιαφέρον της Νάπολι για Μαυροπάνο

Στις βασικές επιλογές των πρωταθλητών Ιταλίας βρίσκεται όντως ο Ντίνος Μαυροπάνος για να αντικαταστήσει τον -φευγάτο από το “Ντιέγκο Μαραντόνα”- Μιν-Γιάε Κιμ.

Μάχη επιβίωσης στην Bundesliga δίνει η Στουτγάρδη. Πέραν όλων των υπολοίπων, αυτή θα κρίνει και το στάτους του Ντίνου Μαυροπάνου. Όχι ως προς την παραμονή του διεθνή στόπερ στον σύλλογο, αλλά ως προς τη δυνατότητα των Σουηβών να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αντίτιμο στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, οπότε και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει.

Ποικίλο το ενδιαφέρον για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό. Χτεσινά δημοσιεύματα στην Ιταλία έφεραν στο προσκήνιο εκ νέου το όνομα της Ιντερ και για πρώτη φορά αυτό της Νάπολι. Για τους «νερατζούρι», πρότερο ρεπορτάζ του SPORT24 είχε καταγράψει τι ισχύει, χωρίς ως τώρα να διαφαίνεται καμία αλλαγή στον ορίζοντα.

Η νέα είσοδος στη λίστα των ενδιαφερομένων είναι αυτή των πρωταθλητών Ιταλίας. Και μάλιστα, σύμφωνα με όσα γνωρίζει το SPORT24, το ενδιαφέρον του δεν είναι καθόλου φιλολογικό ούτε έχει περιοριστεί στο scouting. Αυτό το στάδιο για τους «παρτενοπέι», έχει ξεπεραστεί προ πολλού και ο Μαυροπάνος έχει πάρει τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Η Νάπολι περιμένει την πώληση του Νοτιοκορεάτη στόπερ, Μιν-Γιάε Κιμ. Θα καταλήξει στην PremierLeague, σε μια εκ των δύο του Μάντσεστερ, με αντίτιμο που θα ξεπεράσει (ενδεχομένως και κατά πολύ) τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μαυροπάνος είναι μέσα στις βασικές επιλογές για την διάδοχη κατάσταση του 26χρονου Ασιάτη αμυντικού.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.