Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Η Μπαρτσελόνα έχει ψηλά στη λίστα της τον Κίμιχ

Η Μπαρτσελόνα έχει ψηλά στη λίστα της τον Κίμιχ

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος παρουσιάζεται ως φευγάτος από την Μπάγερν.

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι “καυτό” μεταγραφικά για την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, όμως η Mundo Deportivo φέρνει ακόμη ένα μεγάλο όνομα στο προσκήνιο.

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει, πως ο Τσάβι και οι μπλαουγκράνα έχουν στη λίστα τους τον Τζόσουα Κίμιχ. Ο Γερμανός μέσος παρουσιάζεται ως φευγάτος από την Μπάγερν και τονίζουν πως είναι ενθουσιασμένος με μία πιθανή μετακόμιση στην Μπαρτσελόνα.

Πάντως, ο αρχικός στόχος των Καταλανών για τη μεσαία γραμμή φέρεται να είναι ο Μαρτίν Ζουμπιμέντι της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι ωστόσο ζητούν 60 εκατομμύρια ευρώ και ο Λαπόρτα δεν θέλει να δώσει τόσα χρήματα σε μία ομάδα που ήταν απέναντί του στην υπόθεση Νεγκρέιρα.

Από την Γερμανία αναφέρουν πως το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κίμιχ δεν είναι καινούργιο. Όμως, οι Βαυαροί θέλουν να καταστήσουν σαφές πως ο ποδοσφαιριστής τους δεν είναι προς πώληση και σχεδιάζουν με εκείνον την επόμενη σεζόν.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.