Είστε εδώ : Αρχική > Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Παραμένει στον ΟΦΗ ο Νέιρα

Παραμένει στον ΟΦΗ ο Νέιρα

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χουάν Νέιρα, με τους Κρητικούς να φτάνουν σε συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό για την ενεργοποίηση της οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του. Συζητήσεις με Διαμαντή και Μπαλογιάννη.

Ο ΟΦΗ έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά ξεκαθαρίζοντας τι θα συμβεί με τους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ. Εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση του Χουάν Νέιρα.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικό, όπως και αυτά των Διαμαντή, Μπαλογιάννη, λήγουν φέτος. Ωστόσο, βρίσκονται σε συγκεκριμένο καθεστώς που περιλαμβάνει επέκταση συνεργασίας (+2 για τον Νέιρα, +1 για τους άλλους δύο).

Ο ΟΦΗ έχει μπει σε συζητήσεις για τους όρους που έχουν τοποθετηθεί στα συμβόλαια. Μάλιστα, η κρητική ΠΑΕ έφτασε σε συμφωνία με τον Νέιρα και η “σημαία” της ομάδας τα τελευταία χρόνια θα παραμείνει στο “σπίτι” της. Ο Αργεντινός έχει 119 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, με 24 γκολ και 15 ασίστ.

Ενώ για τον Νέιρα απομένει μόνο η ανακοίνωση, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια των Διαμαντή και Μπαλογιάννη.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.