Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Γκολ μετά το 28′ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Σημαδεμένος: Γκολ μετά το 28′ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Σούπερ Λιγκ 2 ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Β’. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί η φιέστα των γηπεδούχων για το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Επιλέγουμε τα «2-3 γκολ» σύνολο τερμάτων που έχει επιβεβαιωθεί στα 8 από τα 10 τελευταία εντός έδρας ματς των Σερραίων.

Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη και Ρόμα κοντράρονται στην Πούσκας Αρένα της Ουγγαρίας. Οι Ισπανοί έχουν το απόλυτο σε τελικούς Γιουρόπα Λιγκ (έξι κούπες), οι Ιταλοί έχουν στον πάγκο τους τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος έχει «πέντε στα πέντε» σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα και Κόνφερενς. Περιμένουμε πως οι δύο ομάδες θα προσεγγίσουν αμυντικά το παιχνίδι, επιλέγουμε το να μπει γκολ μετά το 28ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στα πλέι οφ της Α’ Ολλανδίας η Μπρέντα φιλοξενεί την Εμεν, ακολουθεί ρεβάνς. Οποια ομάδα επικρατήσει θα παίξει με μία εκ των Φένλο ή Αλμίρε, με έπαθλο ένα εισιτήριο στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν. Θα δώσουμε μικρό προβάδισμα στην έδρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Εμεν εκτός έδρας όλη τη σεζόν δεν έχει δείξει καλά στοιχεία (3-1-12). Παίζουμε τη διπλή ευκαιρία («1Χ»).

Στην Αμερική το Σιάτλ φιλοξενεί το Σαν Χοσε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση στη βαθμολογία της Δύσης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 19 βαθμούς, μόλις 2 από αυτούς τους έχουν πάρει μακριά από την έδρα τους (0-2-5). Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over 1,5.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ

ΜΟΝΑ

922 19.00 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ Β 2-3 G 1,91

940 22.00 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28 1,98

ΔΥΑΔΑ

983 19.45 ΜΠΡΕΝΤΑ – ΕΜΕΝ 1Χ 1,68

960 05.30 ΣΙΑΤΛ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ 1 + OV 1,5 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.