Είστε εδώ : Αρχική > ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο > Υπέρ της παραμονής του στην ΑΕΚ ο Πινέδα

Υπέρ της παραμονής του στην ΑΕΚ ο Πινέδα

Η μαδριλένικη εφημερίδα MARCA αναφέρει ότι ο Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται να είναι υπέρ της παραμονής του στην ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα εξακολουθεί να απασχολεί τα ισπανικά ΜΜΕ. Η μαδριλένικη MARCA σε νέο δημοσίευμά της σχετικά με τους παίκτες που έχει δανείσει η Θέλτα την προηγούμενη σεζόν, αναφέρει ότι ο Μεξικανός μέσος φαίνεται να είναι υπέρ του ενδεχομένου να συνεχίσει στην ΑΕΚ και τη νέα χρονιά.

Ωστόσο όπως επισημαίνει το δημοσίευμα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν, ωστόσο επισημαίνεται και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα του Βίγκο για να μείνει.

“Εκείνος με την καλύτερη αγοραστική αξία, είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, μετά την καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής, φάνηκε πως είναι υπέρ του να παραμείνει στην Ελλάδα και να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Η Θέλτα ελέγχει το μέλλον του Μεξικανού, ο οποίος θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον Πινέδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πινέδα έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Με την Ένωση αγωνίστηκε 42 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό δέκα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.