Είστε εδώ : Αρχική > ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο > Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Εμπιαγέ Ντιάν

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Εμπιαγέ Ντιάν

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος φορ, Εμπαγέ Ντιάν, απασχολεί τον ΠΑΟΚ αν και δεν φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Δικεφάλου και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Εμπιαγέ Ντιάν, δεύτερος σκόρερ στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα με 23 γκολ, πίσω μόνο από τον Ένερ Βαλένσια της Φενέρμπαχτσε, δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θα ανοίξει τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.

Είναι όμως δεδομένο ότι ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός ανοίγει ξανά την ονοματολογία στα μεταγραφικά της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που είχε κοπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για την ακρίβεια ο παίκτης είναι από αυτούς που ενδιαφέρουν, ωστόσο υπάρχει άλλος ένας επιθετικός με θητεία σε ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης που έχει εγκριθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στην Τούμπα έχουν αποφασίσει ότι θα πρέπει να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες υπάρχουν για την απόκτησή του.

Ο Ντιάν στην Τουρκία έχει σκοράρει 25 γκολ με την Φατίχ Καραγκιουμριούκ, 32 με την Κασίμπασα και άλλα 26 με την Γαλατάσαραϊ στα τρία χρόνια που ανήκε σε αυτήν, όπου είχε και έναν έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο 31χρονος επιθετικός στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 έπαιξε 16 παιχνίδια στην Premier League και είχε 3 γκολ και 2 ασίστ με την Μπρόμγουιτς δεν μπορεί παρά να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον ΠΑΟΚ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.