Είστε εδώ : Αρχική > Μπάσκετ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός > Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2023 ο Ολυμπιακός. Νίκησε με 63-35 τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό, που διακόπηκε στο 27′ εξαιτίας ρίψης αντικειμένων και δεν συνεχίστηκε ποτέ εξαιτίας επεισοδίων και βαριάς ατμόσφαιρας στο ΟΑΚΑ.

Το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης (15/6) ο Ολυμπιακός, μετά από το 63-35 επί του Παναθηναϊκού στο Game 4 της σειράς των τελικών της Basket League που πάντως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Οι διαιτητές Κορομηλάς, Παπαπέτρου, Θεονάς διέκοψαν την αναμέτρηση 2:46 πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου, έστειλαν τους ερυθρόλευκους στα αποδυτήρια και τελικά ενώ εκκένωσαν το ΟΑΚΑ, διέταξαν την οριστική διακοπή του αγώνα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ισοπεδωτική από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή του αγώνα. Είχε τους Τόμας Γουόκαπ, Άλεκ Πίτερς (πενταδάτος στο τρία), Σάσα Βεζένκοβ, Μουστάφα Φαλ, Σακίλ ΜακΚίσικ σε καταπληκτική κατάσταση και ολοκλήρωσε τη χρονιά με τρεις τίτλους: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, έμεινε στα 4/19 τρίποντα, δεν είχε αυτοπεποίθηση, δεν είχε κουράγιο, έδειξε καταπονημένος σε ακραίο βαθμό και αποχαιρέτησε τη δική του σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, σε ένα γήπεδο που είχε τεράστιες καταστροφές.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.