Είστε εδώ : Αρχική > Κόσμος, Ποδόσφαιρο > Ολλανδία – Ιταλία 2-3: Τρίτη θέση για τους ατζούρι

Ολλανδία – Ιταλία 2-3: Τρίτη θέση για τους ατζούρι

Η Ιταλία ήταν περισσότερο αποτελεσματική στις φάσεις που δημιούργησε σε σχέση με την Ολλανδία και κατάφερε να πάρει μία νίκη γοήτρου με 3-2 στο Ένσεντε, που της επέτρεψε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο φετινό Nations League.

Η Ιταλία και η Ολλανδία απέτυχαν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Nations League γνωρίζοντας την ήττα από Ισπανία και Κροατία αντίστοιχα στις κόντρες των ημιτελικών, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να είναι πάντως εκείνη που διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις στο φινάλε.

Και αυτό γιατί η σκουάντρα ατζούρα επιβλήθηκε με 3-2 στο Ένσεντε της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν (αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024) και κατέλαβε την 3η θέση στο φετινό Nations League, γεγονός που της δίνει μία τονωτική ένεση για τη συνέχεια, στο δρόμο προς τα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι του 2024.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η 11η νίκη για τους Ιταλούς σε σύνολο 24 αναμετρήσεων μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων, με την Ολλανδία να μετράει μόλις 3 επιτυχίες και άλλα 10 ματς να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικήτρια.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.