Είστε εδώ : Αρχική > Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα > Στο ραντάρ του Ολυμπιακού οι Γιανχέλ Ερέρα και Φακούντο Γκονζάλες

Στο ραντάρ του Ολυμπιακού οι Γιανχέλ Ερέρα και Φακούντο Γκονζάλες

Στα υπόψιν του Αντόνιο Κορδόν είναι ο 25χρονος κεντρικός χαφ, Γιανχέλ Ερέρα, ενώ στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό έχει πέσει και το όνομα του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, Φακούντο Γκονζάλες.

Η παρουσία του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό και η επικείμενη πρόσληψη προπονητή με φαβορί τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι λογικό να απασχολεί, όχι μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ισπανικά ΜΜΕ. Βέβαια, στην Ιβηρική δεν περιορίζονται στο θέμα του τεχνικού, αλλά και στις κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της πειραϊκής ομάδας.

Ενδεικτικό του γεγονότος είναι ότι υπήρξαν πολλές αναφορές τις τελευταίες ημέρες, τόσο σε κεντρικούς αμυντικούς όπως τον Λεάντρο Καμπρέρα και τον Σέζαρ Μόντες της Εσπανιόλ και σε αριστερούς μπακ όπως τον Ααρόν Μαρτίν και τον Τόνι Λάτο που έχουν μείνει ελεύθεροι από την Μάιντς και την Βαλένθια αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, υπήρξαν πληροφορίες για δύο κεντρικούς χαφ, τον Λουίς Μίγια της Χετάφε και τον Βινίσιους Σόουζα που ανήκει στη Λόμελ και αγωνίστηκε δανεικός στην Εσπανιόλ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.