Είστε εδώ : Αρχική > Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο > Στη Σλοβακία το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο

Στη Σλοβακία το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο

Η Ντνίπρο έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της πως το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο 2ο προκριματικό του Champions League θα γίνει στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, εκεί που έπαιζαν και πέρυσι οι Ουκρανοί.

Με επίσημη ανακοίνωση της η Ντνίπρο, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο 2ο προκριματικό του Champions League, έκανε γνωστό πως το εκτός έδρας παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 25 ή 26 Ιουλίου θα γίνει στη Σλοβακία και το Κόζιτσε. Στην έδρα που χρησιμοποιούσε και την περσινή σεζόν ο σύλλογος από την Ουκρανία.

Η ανακοίνωση της Ντνίπρο αναφέρει τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού, σημειώνει πως τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής και σημειώνει για το γήπεδο: “Όπως και την περασμένη σεζόν, η Ντνίπρο θα παίξει τους εντός έδρας αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο Κόζιτσε της Σλοβακίας”.

Το Κόζιτσε απέχει μόλις 97 χιλιόμετρα από το Ουζχορόντ, μια πόλη στα σύνορα Ουκρανίας – Σλοβακίας, η οποία είναι και η προσωρινή έδρα της Ντνίπρο 1 εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα.

Το γήπεδο της Κόζιτσε είναι χωρητικότητας 5.836 θεατών, κατασκευάστηκε το 2022 και πέρα από τη Ντνίπρο 1, είναι η έδρα της τοπικής ομάδας, η οποία φέτος κέρδισε την άνοδο για την πρώτη κατηγορία του σλοβακικού ποδοσφαίρου

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.