Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Επιλογές από Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία

Σημαδεμένος: Επιλογές από Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία

Πέντε παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Β’ Γερμανίας η Σάλκε φιλοξενεί τη Χολστάιν Κίελ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι παραδοσιακά πολύ δυνατοί, θεωρούμε πως λίγες ομάδες θα περάσουν από τη συγκεκριμένη έδρα, δεν τρομάζουν οι φιλοξενούμενοι. Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over.

Στη Γ’ Γαλλίας η Νιμ φιλοξενεί τη Λε Μαν. Ισορροπημένη περιμένουμε τη μεταξύ τους αναμέτρηση, δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος έχουν οι γηπεδούχοι. Πρώτο σημείο το «Χ».

Στην Α’ Ισπανίας η Λας Πάλμας φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ. Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση, αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ» σύνολο τερμάτων που εμφάνισαν στα 2 προηγούμενα ματς πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι.

Στην Τσάμπιονσιπ η Χαλ φιλοξενεί τη Μπρίστολ Σίτι. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και δέχθηκαν γκολ στα πρώτα 3 ματς για το πρωτάθλημα, τα 4 τελευταία μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα έχουν λήξει Goal Goal. Περιμένουμε ανάλογο σκηνικό, σκοράρουν αμφότερες.

Στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία φιλοξενεί τη Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησε της Μπόχουμ με το ευρύ 5-0 στην πρεμιέρα. Συνδυάζουμε τη διπλή ευκαιρία («1Χ») με τα πολλά τέρματα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΥΑΔΕΣ

165      19.30   ΣΑΛΚΕ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ         1 + OV 2,5       2,40

171      20.30   ΝΙΜ – ΛΕ ΜΑΝ            Χ          3,25

179      20.30   ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ      2-3 G   1,95

193      21.30   ΧΑΛ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ G/G      1,77

195      21.30   ΛΕΙΨΙΑ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ            1Χ + OV 2,5     1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.