Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Τρεις επιλογές από Ιταλία, Πολωνία και Τσάμπιονς Λιγκ

Σημαδεμένος: Τρεις επιλογές από Ιταλία, Πολωνία και Τσάμπιονς Λιγκ

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΝΤΒΕΡΠ – ΑΕΚ

Τρία παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τα οποία χωρίσαμε σε ένα μονό αποδεκτό και μία «δυάδα».

Στη Β’ Ιταλίας η Καταντζάρο φιλοξενεί τη Σπέτσια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κέρδισαν 2-1 την Τερνάνα. Οι φιλοξενούμενοι στο μοναδικό ματς που αγωνίστηκαν ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στην έδρα της Σουντιρόλ. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, το Over σε απόδοση άνω του διπλασιασμού έχει αξία.

Στην Πολωνία η Πογκόν φιλοξενεί τη Σλασκ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά από 2 σερί ήττες, οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει και στα 5 ματς πρωταθλήματος, ενώ «μετρούν» 4 στα 5 Goal – Goal. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, επιλέγουμε το να σκοράρουν αμφότερες.

Στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ φιλοξενεί την Αντβερπ. Η «Ενωση» στάθηκε άτυχη στο πρώτο παιχνίδι, ηττήθηκε 1-0 αλλά έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Θεωρούμε πως με όπλο την έδρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Παίζουμε τον «άσο».

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

MONO

211 21.30 ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ OV 2,5 2,25

ΔΥΑΔΑ

208 19.30 ΠΟΓΚΟΝ – ΣΛΑΣΚ G/G 1,75

222 22.00 ΑΕΚ – ΑΝΤΒΕΡΠ 1 1,81

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.