Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από Β’ Αγγλίας και Β’ Ισπανίας

Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από Β’ Αγγλίας και Β’ Ισπανίας

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Β’ Αγγλίας η Ακρινγκτον φιλοξενεί τη Μάνσφιλντ. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά, 4 Over σε 6 παιχνίδια «μετρούν» οι γηπεδούχοι, ενώ προέρχονται από 3 συνεχόμενα, τον ίδιο αριθμό σε Over έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Επιλέγουμε τα πολλά τέρματα.

Στην ίδια κατηγορία, η Φόρεστ Γκριν φιλοξενεί την Κρου. Ακρως επιθετική ομάδα οι φιλοξενούμενοι, «μετρούν» 5 Over σε 6 ματς πρωταθλήματος, θεωρούμε πως θα παρασύρουν τους γηπεδούχους σε ματς με υψηλό ρυθμό. Παίζουμε το Over.

Στη Β’ Ισπανίας η Μπούργος φιλοξενεί την Εϊμπαρ. Αμφότερες «μετρούν» μόλις μία νίκη σε 4 ματς πρωταθλήματος. Περιμένουμε ισορροπημένη τη μεταξύ τους αναμέτρηση, θεωρούμε πως θα κριθεί στο γκολ. Παίζουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Συνεχίζουμε στη Β’ Ισπανίας και την αναμέτρηση της ουραγού Οβιέδο με τη Χιχόν. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι (0-2-2), χωρίς εκτός έδρας βαθμό οι φιλοξενούμενοι. Αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ» σύνολο τερμάτων που εμφανίστηκε και στα 4 ματς της Χιχόν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΟΝΑ

186         17.00     ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ      OV 2,5   1,87

195         17.00     ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΚΡΟΥ   OV 2,5   1,77

262         17.15     ΜΠΟΥΡΓΟΣ – ΕΪΜΠΑΡ   Χ ΗΜ.    1,95

274         19.30     ΟΒΙΕΔΟ – ΧΙΧΟΝ              2-3 G     1,97

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.