Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας

Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας

Τέσσερα παιχνίδια (μία «δυάδα» και δύο μονά αποδεκτά) όλα από το Κύπελλο Ελλάδας (3η φάση, μονοί αγώνες, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι) κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Η Ηλιούπολη φιλοξενεί τον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι υποβιβάστηκαν πέρσι από τη Σούπερ Λίγκα, στόχο έχουν την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, έχουν το πιο ακριβό ρόστερ στη Σούπερ Λιγκ 2. Θεωρούμε πως μπορούν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Ο Παναργιεακός φιλοξενεί τον Παμβουπρασιακό ΑΟ Βάρδας. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, με τη βοήθεια της έδρας θεωρούμε πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Παίζουμε τον «άσο».

Ο Πανθρακικός φιλοξενεί τον Εθνικό. Οι γηπεδούχοι πέρασαν από του δύο προηγούμενους γύρος σκοράροντας 11 γκολ, ενώ δεν δέχθηκαν κανένα. Θεωρούμε πως με τη βοήθεια της έδρας μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Ο Μακεδονικός φιλοξενεί το Αιγάλεω. Οι δύο ομάδες σώθηκαν πέρσι στις τελευταίες αγωνιστικές. Αμφότερες με νέο προπονητή, στοχεύουν σε καλύτερη πορεία. Περιμένουμε ισορροπημένο ματς, αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ».

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΥΑΔΑ

868 16.00 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2 1,78

873 16.00 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ 1 1,50

ΜΟΝΑ

863 15.00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1 2,07

871 16.00 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ 2-3 G 1,87

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.