Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Μεταμεσονύχτιες επιλογές

Σημαδεμένος: Μεταμεσονύχτιες επιλογές

Τέσσερα παιχνίδια (μονά αποδεκτά) κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Β’ Βραζιλίας η Λοντρίνα φιλοξενεί την Ιτουάνο. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Πιο άνετοι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι. Πάμε με την έδρα και το κίνητρο, «άσος» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Στην Κολομβία η Τολίμα φιλοξενεί την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό προπονητή μετά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, θεωρούμε πως θα αλλάξει η ψυχολογία τους. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με κάλυψη στην ισοπαλία.

Στη Χιλή η Κόλο Κόλο φιλοξενεί την Κοπιάπο. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, «μετρούν» μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια τους. Είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στους φιλοξενούμενους που παλεύουν για τη σωτηρία. Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over.

Ξανά στην Κολομβία και την αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Κάλι με την Ατλέτικο Ουίλα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά από 2 σερί ματς χωρίς νίκη, είναι αήττητοι εντός έδρας, ενώ έχουν καλύτερο σύνολο από τους φιλοξενούμενους. Παίζουμε τον «άσο».

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΟΝΑ

893 00.30 ΛΟΝΤΡΙΝΑ – ΙΤΟΥΑΝΟ 1 DNB 1,70

894 00.30 ΤΟΛΙΜΑ – ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ 1 DNB 1,60

898 01.00 ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΚΟΠΙΑΠΟ 1 + OV 2,5 1,90

902 02.40 ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ – ΑΤΛ. ΟΥΙΛΑ 1 1,61

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.