Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Παιχνίδι με τα τέρματα

Σημαδεμένος: Παιχνίδι με τα τέρματα

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (δύο μονά αποδεκτά και μία δυάδα).

Πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον 7ο όμιλο η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί τη Λειψία. Ακρως επιθετική ομάδα οι φιλοξενούμενοι, όλα τα επίσημα παιχνίδια τους στη σεζόν έως τώρα έχουν λήξει Over. Περιμένουμε ανάλογο σκηνικό, ποντάρουμε στα πολλά τέρματα.

Στην Αγγλική Κόνφερενς η Μπόρεχαμ φιλοξενεί τη Ροτσντέιλ. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, αμφότερες παίζουν επιθετικά, 3 Over στα 5 πιο πρόσφατα «μετρούν» οι φιλοξενούμενοι. Πολλά τέρματα.

Στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Λάτσιο φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αμφότερες προέρχονται από ήττες κόντρα σε Γιουβέντους και Βαλένθια αντίστοιχα, περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ».

Στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Σαχτάρ παίζει με την Πόρτο στο ουδέτερο Αμβούργο της Γερμανίας (λόγω του πολέμου). Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, βέβαια αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε πως οι Ουκρανοί μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Σκοράρουν αμφότερες.

ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΟΝΑ

833 21.45 ΜΠΟΡΕΧΑΜ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ OV 2,5 1,95

848 22.00 ΛΑΤΣΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 2-3 G 1,95

ΔΥΑΔΑ

809 19.45 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΕΙΨΙΑ OV 2,5 1,54

852 22.00 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. – ΠΟΡΤΟ G/G 1,64

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.