Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Με τα «2-3 γκολ» στην Τρίπολη

Σημαδεμένος: Με τα «2-3 γκολ» στην Τρίπολη

Εξι παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (τέσσερα μονά και μία «δυάδα»).

Στο Κύπελλο Ελλάδας η Καλαμάτα φιλοξενεί την Καλλιθέα στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της 4ης φάσης. Ο αγώνας είναι μονός, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Οι δύο ομάδες είναι τα πρώτα φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα από τον Νότιο όμιλο. Η Καλαμάτα προέρχεται από ευρεία νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (4-1 εκτός τον Παναθηναϊκό Β’). Η Καλλιθέα «γκέλαρε» στην πρεμιέρα κόντρα στην Παναχαϊκη (0-0 εντός). Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι με όπλο την έδρα έχουν τον πρώτο λόγο. «Ασος» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι «μετρούν» 3 ισοπαλίες στα τελευταία 4. Δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια για τους φιλοξενούμενους. Περιμένουμε ισορροπημένη αναμέτρηση, ρίσκο με το «Χ».

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη. Τελευταία φορά που κέρδισαν οι «πράσινοι» στην συγκεκριμένη έδρα ήταν πριν 7 χρόνια, έκτοτε «μετρούν» 0-3-4. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα τελευταία 4 ματς. Αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ».

Στην Πολωνία, η Λεχ Πόζναν φιλοξενεί τη Ρακόβ σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο ομάδες (3 ματς αήττητοι οι γηπεδούχοι, 4 συνεχόμενες νίκες οι φιλοξενούμενοι). Αμφότερες έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, επιλέγουμε το Goal – Goal.

Στην Α’ Ιταλίας η Μόντσα φιλοξενεί την Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι αήττητοι (1-1-0), ενώ προέρχονται από καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα (1-1 με τη Λάτσιο). Περιμένουμε η έδρα να της δώσει ώθηση, παίζουμε τον «άσο» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί τη Μπασακσεχίρ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, δεν έχουν ήττα σε επίσημα παιχνίδια (12 νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη). Τέσσερις ήττες σε 5 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα για τους φιλοξενούμενους. Παίζουμε τον «άσο».

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΑ

863 16.00 ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1 DNB 1,80

865 17.30 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ 3,10

884 20.30 ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 G 1,98

887 21.00 ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΡΑΚΟΒ G/G 1,75

ΔΥΑΔΑ

873 19.30 ΜΟΝΤΣΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 DNB 1,70

882 20.00 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 1 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.