Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές με γκολ

Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές με γκολ

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τα οποία χωρίσαμε σε δύο μονά και μία «δυάδα».

Στη Β’ Ιταλίας, η πρωτοπόρος Πάρμα υποδέχεται την Κόμο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, ψάχνουν αντίδραση, ενώ «μετρούν» 4 Over στα 5 πιο πρόσφατα. Επιλέγουμε τα πολλά τέρματα.

Στην Α’ Ισπανίας, η Οσασούνα φιλοξενεί τη Γρανάδα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, επιλογή μας τα «2-3 γκολ».

Στη Γ’ Γαλλίας στεκόμαστε στην αναμέτρηση της Ορλεάν κόντρα στη Νιορ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ. Δεύτεροι στη βαθμολογία οι φιλοξενούμενοι, με 5 νίκες στα 6 τελευταία. Αμφίρροπο ματς, σκοράρουν αμφότερες.

Μεταφερόμαστε στο Βέλγιο, η πρωτοπόρος Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ φιλοξενεί την Εουπεν. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι (σε απόδοση «1,20» η νίκη τους). Προέρχονται από 4 σερί επιτυχίες, οι 3 έχουν συνδυαστεί με Over. Κινούμαστε στο ίδιο μοτίβο, παίζουμε τον «άσο» με το Over.     

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΟΝΑ

169      21.30   ΠΑΡΜΑ – ΚΟΜΟ         OVER   1,92

188      22.00   ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ           2-3 G   1,92

ΔΥΑΔΑ

150      20.30   ΟΡΛΕΑΝ – ΝΙΟΡ          G/G      1,85

174      21.45   ΟΥΝΙΟΣ Σ. Γ. – ΕΟΥΠΕΝ          1 + OVER         1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.