Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Τρία μονά και μία «δυάδα»

Σημαδεμένος: Τρία μονά και μία «δυάδα»

Πέντε παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον 1ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, η Λιλ υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αμφότερες είναι αήττητες στον όμιλο, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί (σε χαμηλή απόδοση ο «άσος»), το συνδυάζουμε με τα πολλά τέρματα.

Στον 6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρεν. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μετά από 2 αγωνιστικές (1-1-0), θεωρούμε πως θα πάρει αποτέλεσμα και κόντρα στους Γάλλους. Παίζουμε τον «άσο» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Στη Β’ Βραζιλίας, η Α Μπε Σε υποδέχεται την Αβάι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και μόνο με θαύμα θα σωθεί. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα ανέβουν στο «+8» από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παίζουμε το «διπλό» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Επιστρέφουμε στην Ευρώπη, στο 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και την αναμέτρηση της Ρακόβ με την Σπόρτινγκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, σκοράρουν και δέχονται γκολ στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα, μπορούν οι γηπεδούχοι να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Σκοράρουν αμφότερες.

Κλείνουμε με το 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και το ματς της Μπράιτον με τον Αγιαξ. Αμφότερες είναι άκρως επιθετικές ομάδες, σκόραραν και δέχθηκαν γκολ και στα 2 ματς. Παίζουμε το Goal – Goal.

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΑ

904 19.45 ΛΙΛ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ. 1 + OVER 2,20

935 22.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΝ 1 DNB 1,95

941 01.00 Α ΜΠΕ ΣΕ – ΑΒΑΪ 2 DNB 1,70

ΔΥΑΔΑ

914 19.45 ΡΑΚΟΒ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ G/G 1,67

933 22.00 ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΑΓΙΑΞ G/G 1,61

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.