Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Δύο «δυάδες» τριπλασιασμού

Σημαδεμένος: Δύο «δυάδες» τριπλασιασμού

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στην Κόνφερενς της Αγγλίας, η Εμπσφλιτ φιλοξενεί την Μεϊχτενχέντ. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, οι γηπεδούχοι «μετρούν» 12 Over σε 20 ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι 4 Over στα 5 πιο πρόσφατα. Παίζουμε τα πολλά τέρματα.

Στον 4ο όμιλο των προκριματικών του EURO, η Κροατία φιλοξενεί την Αρμενία. Οι γηπεδούχοι με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση στην τελική φάση, αδιάφοροι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι. Θεωρούμε πως οι Κροάτες θα καθαρίσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Συνεχίζουμε στον ίδιο όμιλο και την αναμέτρηση της Ουαλίας κόντρα στην Τουρκία. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη και μη νίκη της Κροατίας για να προκριθούν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν «κλειδώσει» την πρόκριση, είναι αήττητοι στα 5 τελευταία. Αμφίρροπη αναμέτρηση, σκοράρουν και οι δύο.

Κλείνουμε με το ντέρμπι κορυφής στον 9ο όμιλο ανάμεσα σε Ρουμανία και Ελβετία. Αμφότερες είναι αήττητες στον όμιλο, έχουν «κλειδώσει» την πρόκριση και το συγκεκριμένο ματς θα καθορίσει την πρωτιά. Περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε το Goal – Goal.

ΤΡΙΤΗ

ΔΥΑΔΑ 1

183 21.45 ΕΜΠΣΦΛΙΤ – ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ OVER 1,75

215 21.45 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ 1 ΗΜ. 1,65

ΔΥΑΔΑ 2

216 21.45 ΟΥΑΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ G/G 1,70

217 21.45 ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ G/G 1,75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.