Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Έξι επιλογές για όλα τα… γούστα

Σημαδεμένος: Έξι επιλογές για όλα τα… γούστα

Εξι παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σαχτάρ παίζει με την Αντβέρπ στο Αμβούργο. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους συμμετοχή σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ «μετρούν» 4 ήττες σε ισάριθμα ματς. Παίζουμε τον «άσο».

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, η Κάρτινφ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ. Μόλις 2 βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε το να σκοράρουν αμφότερες.

Στην Α’ Αγγλίας, η Στιβενέιτζ φιλοξενεί την Πιτέρμπορο. Ενας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, περιμένουμε αμφίρροπο ματς, οι γηπεδούχοι προέρχονται από 4 συνεχόμενα Over, επιλέγουμε τα πολλά τέρματα.

Επιστρέφουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, στον 7ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Λειψία. Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο στον όμιλο, είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρηση, θεωρούμε πως θα «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Παίζουμε τον «άσο» ημίχρονο.

Στον 6ο όμιλο, η Παρί υποδέχεται τη Νιουκάστλ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί, έχουν το απόλυτο χωρίς να δεχθούν γκολ. Από 2 συνεχόμενες ήττες στον όμιλο προέρχονται οι Αγγλοι. Συνδυάζουμε τον «άσο» με το Over.

Κλείνουμε με τον 5ο όμιλο και την αναμέτρηση της Φέγενεορντ με αντίπαλο την Ατλέτικο. Η Φέγενορντ εντός έδρας έχει «δύο στα δύο» στον όμιλο. Η Ατλέτικο είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο (2-2-0). Αμφίρροπη αναμέτρηση, πρώτο σημείο η ισοπαλία.

ΤΡΙΤΗ

ΜΟΝΑ

806 19.45 ΣΑΧΤΑΡ – ΑΝΤΒΕΡΠ 1 1,95

815 21.45 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ G/G 1,87

829 21.45 ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ OVER 1,81

868 22.00 ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΛΕΙΨΙΑ 1 ΗΜ. 1,80

871 22.00 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1 + OVER 2,30

872 22.00 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. Χ 3,45

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.