Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από τις «μάχες» των Ελληνικών ομάδων

Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από τις «μάχες» των Ελληνικών ομάδων

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, επικεντρωνόμαστε στις «μάχες» των Ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στον 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς η «Ένωση» έκανε την έκπληξη και κέρδισε στην Αγγλία 3-2. Σε 8 ματς στην Ευρώπη φέτος η ΑΕΚ σκοράρει και δέχεται γκολ στα 6. Θα έχει τη βοήθεια της έδρας, συνδυάζουμε τη διπλή ευκαιρία «1Χ» με το Goal – Goal.

Στον 6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, το «τριφύλλι» επικράτησε 2-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ».

Στον 1ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Φράιμπουργκ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν και δέχθηκαν γκολ στα 3 από τα 4 ματς του ομίλου. Το πρώτο ματς κόντρα στους Γερμανούς έληξε 3-2. Περιμένουμε ανάλογο σκηνικό, σκοράρουν αμφότερες.

Στον 7ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, η Άιντραχτ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» είναι αήττητος στον όμιλο (3-1-0), τρεις νίκες σε 4 ματς για τους Γερμανούς (3-0-1). Αμφότερες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, το μεταξύ τους ματς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα τερματίσει στην 1η θέση. Αμφίρροπη αναμέτρηση, επιλέγουμε το Goal – Goal.

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΑ

924 19.45 ΑΕΚ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1Χ + G/G 2,70

939 22.00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 G 1,97

ΔΥΑΔΑ

930 19.45 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G 1,67

932 22.00 ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΠΑΟΚ G/G 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.