Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Γκολ και θέαμα στην Αγγλία

Σημαδεμένος: Γκολ και θέαμα στην Αγγλία

 Πέντε επιλογές κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τις οποίες και «χωρίσαμε» σε μία δυάδα και τρία μονά αποδεκτά.

Στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, η Αρσεναλ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέρα υποδέχεται στο Λονδίνο τη Γουλβς και χρειάζεται προσοχή. Οι «λύκοι» μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Συνδυάζουμε το Over και το Goal – Goal.

Στην ίδια κατηγορία, η Νιούκαστλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες, είναι σε φόρμα. Η γηπεδούχος πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 9 αγωνιστικές, ενώ η φιλοξενούμενη «μετρά» 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Over και Goal – Goal.

Στο Καμπιονάτο, η Μίλαν βρίσκεται σε κρίση. Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός είναι «προ των πυλών», δέχεται κριτική ο τεχνικός Στέφανο Πιόλι. Το εντός έδρας ματς με τη νεοφώτιστη Φροζινόνε είναι ευκαιρία για αντίδραση των «ροσονέρι». Παίζουμε τον «άσο» με τα πολλά τέρματα.

«Συνώνυμο» των Over τείνει να γίνει η Πιτέρμπορο στην Αγγλία. Το εντός έδρας ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την Ντονκάστερ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τέλος, στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, η Ελντένσε αντιμετωπίζει την Τενερίφη. Η γηπεδούχος έχει υποστεί μόλις 1 ήττα σε 8 αγωνιστικές (4-3-1). Αντίθετα, η φιλοξενούμενη συμπλήρωσε 7 ματς χωρίς επιτυχία (0-3-4). Πάμε προς τα «αριστερά».

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

259 17.00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΛΒΣ G/G + OVER 2,50

366 21.45 ΜΙΛΑΝ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 1 + OVER 2,05

367 22.00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. G/G + OVER 2.05

ΔΥΑΔΑ

255 17.00 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ OVER 1,55

313 17.15 ΕΛΝΤΕΝΣΕ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 1 DNB 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.