Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Προβάδισμα οι έδρες στη Γαλλία

Σημαδεμένος: Προβάδισμα οι έδρες στη Γαλλία

Μόλις τέσσερις οι επιλογές που κράτησε η στήλη για το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Β’ Γαλλίας, η Καέν προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και ξέφυγε στο «+4» από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υποδέχεται την Δουνκέρκη, η οποία προβληματίζει, καθώς συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία, με συνέπεια να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ποντάρουμε στην έδρα.

Στην ίδια κατηγορία, η Μπαστιά θριάμβευσε στην Δουνκέρκη (5-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Σε 8 φετινά ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της, έχει κερδίσει τα μισά (4-2-2). Φιλοξενεί την Κεβιγί, που βρίσκεται σταθερά σε θέση υποβιβασμού και εκτός έδρας έχει μόλις 1 νίκη στα 8 τελευταία (1-3-4). «Αδικείται» από το «σετ» αποδόσεων η γηπεδούχος, «άσος» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Από τις «αγαπημένες» ομάδες της στήλης η Πιτέρμπορο στην Α’ Αγγλίας. Αποδεικνύεται «συνώνυμο» του Over, «μετρά» 6 συνεχόμενα στο πρωτάθλημα. Δοκιμάζεται στην έδρα της Φλίτγουντ, που και αυτή με τη σειρά της προέρχεται από 7 διαδοχικά. Λογική επιλογή τα πολλά τέρματα.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα στην 3η θέση και στο «-7» από την πρωτοπόρο Χιρόνα! Εχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπιλμπάο, η οποία εντός έδρας παρουσιάζεται πανίσχυρη, με απολογισμό 5-2-1! Σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

381 20.00 ΚΑΕΝ – ΝΤΑΝΚΕΡΚ 1 1,85

382 20.00 ΜΠΑΣΤΙΑ – ΚΕΒΙΓΙ 1 DNB 2,15

ΔΥΑΔΑ

266 17.00 ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ OVER 1,67

343 17.15 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. G/G 1,68

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.