Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Σκοράρουν Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Σημαδεμένος: Σκοράρουν Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Β’ Πορτογαλίας, η δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα υποδέχεται την Τοντέλα. Οι φιλοξενούμενοι είναι άκρως επιθετική ομάδα, «μετρούν» 9 Over σε 13 αναμετρήσεις, θεωρούμε πως θα παρασύρουν του γηπεδούχους σε ματς με υψηλό ρυθμό. Επιλέγουμε τα πολλά τέρματα.

Στην Α’ Ιταλίας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λάτσιο κόντρα στην πρωτοπόρο Ίντερ. Περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί εντός (4-2-1), μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα για τους φιλοξενούμενους (12-2-1). Αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο.

Συνεχίζουμε στη μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας και την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Κλερμόν. Οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί, εντός έδρας είναι αήττητοι (5-2-0), οι φιλοξενούμενο βρίσκονται στην τελευταία θέση. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, παίζουμε το Over.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η απόδοσή του «άσου» δεν έχει στοιχηματική αξία, οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ στα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν δίχτυα στα 5 από τα 6 τελευταία. Σκοράρουν αμφότερες.

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΟΝΑ

471 17.30 ΜΠΕΝΦΙΚΑ Β’ – ΤΟΝΤΕΛΑ OVER 1,85

506 21.45 ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ OV 1,5 1ο ΗΜ. 2,90

ΔΥΑΔΑ

475 18.05 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΚΛΕΡΜΟΝ OVER 1,70

477 18.30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. G/G 1,58

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.