Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από Ιταλία και Αγγλία

Σημαδεμένος: Τέσσερις επιλογές από Ιταλία και Αγγλία

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στην Α’ Ιταλίας, η Κάλιαρι φιλοξενεί την Έμπολι. Οι δύο ομάδες απασχολούν τα ίδια… διαμερίσματα της βαθμολογίας, ως εκ τούτου το μεταξύ τους ματς είναι εξόχως σημαντικό. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει τον τρόπο να χαμογελούν μπροστά στο κοινό τους και θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. «Ασος».

Συνεχίζουμε στην ίδια κατηγορία και την αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς τους, περιμένουμε ανάλογο σκηνικό και κόντρα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Επιλέγουμε το να σκοράρουν αμφότερες.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουλβς υποδέχεται την Εβερτον. Οι γηπεδούχοι προσεγγίζουν άκρως επιθετικά όλες τους τις αναμετρήσεις, σκοράρουν και δέχονται γκολ στα 8 από τα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος. Επιλέγουμε το Goal – Goal.

Επιστρέφουμε και κλείνουμε με την Α’ Ιταλίας. Η Μίλαν «μετράει» μία νίκη στα 3 τελευταία, ψάχνει αντίδραση, θεωρούμε πως μπορεί να τη βρει στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σασουόλο που έχει μία νίκη στα 10 πιο πρόσφατα ματς. Συνδυάζουμε τον «άσο» με τα πολλά τέρματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΜΟΝΑ

517      16.00   ΚΑΛΙΑΡΙ – ΕΜΠΟΛΙ     1          2,10

589      21.45   ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΟΜΑ           G/G      2,22

ΔΥΑΔΑ

524      17.00   ΓΟΥΛΒΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ    G/G      1,77

582      19.00   ΜΙΛΑΝ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ  1 + OV 2,5       1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.