Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Σημαδεμένος: Για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» καλείτε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από το πρώτο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση. Οι πράσινοι είναι το φαβορί και θα τους στηρίξουμε. «Διπλό» με Under 3,5.

Στη μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας, η Ζυρίχη φιλοξενεί τη Λωζάνη. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά από 5 σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-3). Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία νίκη, προέρχονται από 4 ήττες στα 5 τελευταία, ενώ έχουν το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας (1-2-7). «Ασος».

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία, βρισκόμαστε στα προημιτελικά του Κυπέλλου και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Χέρα κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν. Αμφότερες αγωνίζονται στη Β’ Γερμανίας. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν και δέχονται γκολ στα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα, 2 συνεχόμενα G/G «μετρούν» οι γηπεδούχοι. Συνδυάζουμε το Goal – Goal με το Over.

Στο Βέλγιο, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την Αντβερπ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη στα 7 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (0-4-3), μία νίκη στα 5 τελευταία για τους φιλοξενούμενους. Αμφότερες ψάχνουν αντίδραση, περιμένουμε ισορροπημένο ματς, παίζουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΜΟΝΑ

19.00 928 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 + UN 3,5 2,25

21.30 941 ΖΥΡΙΧΗ – ΛΩΖΑΝΗ 1 + OV 1,5 2,30

21.45 945 ΧΕΡΤΑ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ G/G + OVER 1,90

22.00 949 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Χ ΗΜ. 2,10

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.