Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Προβάδισμα οι έδρες

Σημαδεμένος: Προβάδισμα οι έδρες

Μόλις τέσσερα ματς κράτησε η διαλογή μας για το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στην Μπουντεσλίγκα, η Χαϊντενχάιμ υποδέχεται την Αϊντραχτ. «Σκληρό καρύδι» αποδεικνύεται η γηπεδούχος, που έχει υποστεί μόλις 1 ήττα σε 10 αγωνιστικές (4-5-1). Η ομάδα της Φρανκφούρτης συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη (0-3-1) και καλείται να ξεπεράσει το «σοκ» από τον πρόσφατο αποκλεισμό της στο Κόνφερενς Λιγκ. Ποντάρουμε στον «1», με κάλυψη στην ισοπαλία.

Στη Γ’ Γαλλίας, «εξάποντο» παραμονής θεωρείται το ζευγάρι της Λε Μαν με την Γκολ. Η γηπεδούχος νίκησε με το ευρύ 4-0 εκτός έδρας τη Βιλεφράνς την περασμένη Τρίτη και επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών έπειτα από 6 αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη έχει υποστεί 4 ήττες στα 5 τελευταία. Πάμε με την έδρα.

Στην Πορτογαλία, η Μπράγκα στηρίζεται παραδοσιακά στην έδρα της. Πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 6 αγωνιστικές (από την Σπόρτινγκ) και βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου. Φιλοξενεί την Εστρέλα, που απογοητεύει, έχοντας μόνο 1 νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια. Συνδυάζουμε τον «1» και τα πολλά τέρματα.

Στο MLS της Αμερικής, η Ιντερ Μαϊάμι παραμένει αήττητη, μετά το πέρας δύο αγωνιστικών. Αντιμετωπίζει το Ορλάντο και υπερέχει τόσο σε ποιότητα, όσο και σε εμπειρία. Εμπιστευόμαστε την παρέα των Μέσι, Σουάρες, Μπουσκέτς και Ζόρντι Αλμπα. «Ασος» σε συνδυασμό με πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

293   16.30         ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ    1 DNB   2,00

457   20.30         ΛΕ ΜΑΝ – ΓΚΟΛ    1    1,91

484   22.30         ΜΠΡΑΓΚΑ – ΕΣΤΡΕΛΑ   1 + OVER   1,85

490   23.30         ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ     1 + OVER   2,50

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.