Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: «Δυάδα» με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Σημαδεμένος: «Δυάδα» με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Πρώτα ματς για τη φάση των «16» στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ρόμα υποδέχεται τη Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι στη «μετά-Μουρίνιο» εποχή είναι διαφορετική ομάδα. Εξωστρεφής, με έφεση στη δημιουργία και θέμα στα μετόπισθεν. Θα κινηθούμε λογικά, στα τέρματα. Συνδυάζουμε τη διπλή ευκαιρία («1Χ») με το Over.

Στον Κόνφερενς Λιγκ, η Μακάμπι Χάιφα παίζει με την Φιορεντίνα στην ουδέτερη Μποζίκ Αρένα της Ουγγαρίας (Βουδαπέστη). Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στα 2 ματς με τη Γάνδη και δίκαια προκρίθηκαν. Οι Ιταλοί είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται αρκετά ασταθής. Σκοράρουν αμφότερες.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι άλλη ομάδα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία, προέρχονται από 7 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και με τη βοήθεια της έδρας έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στους Ισραηλινούς. Συνδυάζουμε τη διπλή ευκαιρία «1Χ» με το Under 3,5 ώστε να καλυφτούμε και στην ισοπαλία.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κροατία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Φέτος οι Θεσσαλονικείς διακρίνονται από την αποτελεσματικότητα και τα υψηλά σκορ στα Ευρωπαϊκά ματς. Μπορούν να βρουν δίχτυα. Σκορ θα κυνηγήσει και η Ντινάμο, ενόψει της ρεβάνς, με το Goal – Goal να μοιάζει λογική επιλογή.

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΑ

975 19.45 ΡΟΜΑ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1Χ + OVER 2,60

981 22.00 ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G 1,87

ΔΥΑΔΑ

972 19.45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Τ. Α. 1Χ + UN 3,5 1,65

982 22.00 ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΠΑΟΚ G/G 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.