Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Προβάδισμα η Κάλιαρι, Over η Πιτέρμπορο

Σημαδεμένος: Προβάδισμα η Κάλιαρι, Over η Πιτέρμπορο

Πέντε ματς κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Κρίσιμο ματς για την παραμονή στο Καμπιονάτο, ανάμεσα σε Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη την περασμένη αγωνιστική επί της Εμπολι (1-0) και ισοβαθμούν με τη Βερόνα στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη συμπλήρωσε 9 αγωνιστικές (0-2-7) χωρίς νίκη, με συνέπεια να βρίσκεται «κολλημένη» στην τελευταία θέση της κατάταξης. Στηρίζουμε την ομάδα της Σαρδηνίας.

Στην Μπουντεσλίγκα, η Λειψία αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και η εικόνα της ήταν καλή. Στο πρωτάθλημα παλεύει κυρίως με την Ντόρτμουντ για την 4η θέση, που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης. Εχει τον πρώτο λόγο με την ουραγό και απογοητευτική Ντάρμσταντ, που συμπλήρωσε 17 αγωνιστικές χωρίς νίκη. «Ασος» και Over 3,5.

Στα πλέι οφ της Κύπρου, η Ομόνοια παρουσιάζεται βελτιωμένη μετά την έλευση του τεχνικού Γιάννη Αναστασίου. Προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες και «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγωνιστικών (5-1-0). Υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία από την πλευρά της πορεύεται με μόλις 1 ήττα στα 16 τελευταία παιχνίδια! «Τριπλή» το ματς, τα «2-3 γκολ» καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα.

Ο σημερινός τίτλος της στήλης είναι αφιερωμένος στην Πιτέρμπορο, η οποία βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για την άνοδο στην Α’ Αγγλίας. Εχει καταγράψει 12 Over και G/G σε 14 αγωνιστικές, θα ποντάρουμε σε ακόμα ένα στην έδρα της Μπέρτον.

Τέλος, στην Τουρκία, η Μπασακσεχίρ αντιμετωπίζει την Αντάλιασπορ. Ενας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, οι οποίες υπό προϋποθέσεις στοχεύουν στην ευρωπαϊκή έξοδο. Θα δώσουμε μικρό προβάδισμα στην έδρα, ο συνδυασμός «1Χ και Over 1,5» μας καλύπτει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

261     16.00 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ            1          1,84

282     16.30 ΛΕΙΨΙΑ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ   1 + OV 3,5    2,20

357     17.00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ Λ.          2-3 G  1,88

ΔΥΑΔΑ

299     17.00 ΜΠΕΡΤΟΝ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ        OVER 1,74

393     17.00 ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ           1Χ + OV 1,5 1,83

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.