Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Υψηλά Over στην Αγγλία

Σημαδεμένος: Υψηλά Over στην Αγγλία

Εξι ματς κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Στη Γ’ Γερμανίας, η Σααρμπρίκεν έκανε το «μπαμ» μεσοβδόμαδα. Νίκησε 2-1 εντός έδρας την Γκλάντμπαχ σε προημιτελικό του Κυπέλλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα είναι «άνετη» στη μέση της βαθμολογίας. Σίγουρα ξόδεψε αρκετή ενέργεια την περασμένη Τρίτη. Φιλοξενείται από την Ντούισμπουργκ που «καίγεται» για βαθμούς στη «μάχη» της παραμονής. «Ασος» με κάλυψη.

Στην Α’ Αγγλίας, θα ποντάρουμε στα πολλά τέρματα στην αναμέτρηση της Σριούσμπερι με την Καρλάιλ. Η γηπεδούχος «μετρά» 4 Over στα 5 τελευταία, ενώ η φιλοξενούμενη έχει καταγράψει 11 Over και 10 G/G σε 13 αγωνιστικές. Το Over πληρώνει άνω του «2,00» και αξίζει τον κόπο να το συμπεριλάβουμε στο δελτίο μας.

Πρεμιέρα στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας, με την Κηφισιά να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που βρίσκονται σαφώς σε πιο άνετη βαθμολογικά θέση. Πάμε με την έδρα και το κίνητρο. Μας καλύπτει ο συνδυασμός «1Χ και Under 3,5».

Στο Σαμπιονά, ένας βαθμός χωρίζει τις Λανς και Νις. Αμφότερες παλεύουν για έξοδο στην Ευρώπη, βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 7 αγωνιστικές (5-1-1), η φιλοξενούμενη συμπλήρωσε 6 μας χωρίς νίκη (0-2-4). Δελεαστικός ο «άσος».

Στη Β’ Αγγλίας, το ματς της Φόρεστ Γκριν με τη Σάτον είναι «εξάποντο» παραμονής. Η γηπεδούχος βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, η φιλοξενούμενη είναι ουραγός και μόλις στο «-5» από την αντίπαλό της. Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, θα ποντάρουμε στα πολλά τέρματα.

Τέλος, στο Καμπιονάτο, η Φροζινόνε είναι ομάδα που παίζει «ανοιχτά» ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Σε «βαθιά κρίση» η Λάτσιο, προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και θα παραταχθεί με υπηρεσιακό, μετά την παραίτηση του τεχνικού Μαουρίτσιο Σάρι. Παίζουμε το Goal – Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

258     15.00 ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΑΡΜΠΡΙΚΕΝ     1          DNB    2,30

315     17.00 ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ           OVER 2,15

413     17.30 ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΦΗ     1Χ + UN 3,5 1,90

491     22.00 ΛΑΝΣ – ΝΙΣ  1          2,05

ΔΥΑΔΑ

327     17.00 ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΣΑΤΟΝ  OVER 1,85

487     21.45 ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΛΑΤΣΙΟ     G/G    1,67

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.