Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Σκοράρουν και δέχονται γκολ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Σημαδεμένος: Σκοράρουν και δέχονται γκολ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Τρία παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, δεσπόζουν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αταλάντα. Αμφότερες παίζουν άκρως επιθετικά, οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί εντός έδρας και σκοράρουν με ευχέρεια. Περιμένουμε ανοιχτό ματς με ρυθμό και φάσεις από την αρχή, επιλέγουμε το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο Κόνφερενς Λιγκ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φενερμπαχτσέ. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν μεγάλα σημάδια βελτίωσης με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, έχουν βρει δίχτυα στα 12 από τα 14 φετινά Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι βασίζονται αρκετά στις επιθετικές τους αρετές τη φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει 107 γκολ σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Επιλέγουμε το Goal – Goal.

Στην ίδια διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Ο «Δικέφαλος» είναι αήττητος κόντρα σε ομάδες της συγκεκριμένης χώρας (2-1-0 εκτός και 3-3-0 συνολικά), ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν οριακό προβάδισμα για τη νίκη. Το Goal – Goal είναι και εδώ επιλογή μας, καθώς οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση.

ΠΕΜΠΤΗ

ΜΟΝΟ

943 22.00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ OV 1,5 1ο ΗΜ. 2,10

ΔΥΔΑΔΑ

932 19.45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ G/G 1,65

941 22.00 ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΠΑΟΚ G/G 1,77

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.