Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Επιλογές από Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία

Σημαδεμένος: Επιλογές από Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία

Πέντε παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Γ’ Γαλλίας, η Νιόρ υποδέχεται τη Γκολ. Οι γηπεδούχοι είναι ισόβαθμη με τη Μαρτίγκ στη 2η θέση και θα παλέψει για την άνοδο. Ψάχνει αντίδραση μετά από 3 σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-1). Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για τη σωτηρία. Παίζουμε τον «άσο».

Στη Γ’ Γερμανίας, η Ντούισμποργκ φιλοξενεί τη Μανχάιμ. Ακρως επιθετική ομάδα οι φιλοξενούμενοι με 19 Over σε 32 αναμετρήσεις, ενώ «μετρούν» 4 στα 5 τελευταία ματς. Θεωρούμε πως θα παρασύρουν τους γηπεδούχους σε ματς υψηλού ρυθμό. Ποντάρουμε στα πολλά τέρματα.

Επιστρέφουμε στη Γαλλία, στη μεγάλη κατηγορία και την αναμέτρηση της Μετς κόντρα στη Λανς. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, οι γηπεδούχοι «μετρούν» 5 Over στα 7 τελευταία, ενώ οι φιλοξενούμενοι 5 στα 8. Επιλογή μας και εδώ το Over

Στην Μπουντεσλίγκα, η Αουγκσμπουργκ φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου. Θεωρούμε πως οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι προέρχονται από 2 σερί ματς χωρίς νίκη (0-1-1). Η Ουνίον στα 3 τελευταία έχει κάνει καλές εμφανίσεις, ηττήθηκε στα σημεία από την πρωτοπόρο και αήττητη Λεβερκούζεν, πήρε ισοπαλία στην έδρα της Αϊντραχτ, ενώ κέρδισε τη Βέρντερ. Επιλογή μας η διπλή ευκαιρία («Χ2»).

Κλείνουμε με την Α’ Ιταλίας, η Λάτσιο υποδέχεται την ουραγό Σαλερνιτάνα. Οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, περιμένουμε άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, καμία στοιχηματική αξία στον «άσο», επιλογή μας τα πολλά γκολ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΟΝΑ

128      18.45   ΝΙΟΡ – ΓΚΟΛ   1          1,84

141      20.00   ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – Β. ΜΑΝΧΑΪΜ      OVER   1,77

186      22.00   ΜΕΤΣ – ΛΑΝΣ  OVER   1,88

ΔΥΑΔΑ

170      21.30   ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.      Χ2        1,71

182      21.45   ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ          OVER   1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.