Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Δύο «δυάδες» τριπλασιασμού

Σημαδεμένος: Δύο «δυάδες» τριπλασιασμού

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στη Β’ Γερμανίας, η Χέρτα Βερολίνου υποδέχεται το Αννόβερο. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις 2 ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 10αδα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over στην κατηγορία (24 σε 30 αγώνες). Περιμένουμε ανοιχτό ματς, επιλέγουμε τα πολλά τέρματα.

Στη Γ’ Γαλλίας, η Νανσί φιλοξενεί τη Λε Μαν. Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο «-5» από τη 2η θέση που οδηγεί στην άνοδο, δεν έχει περιθώρια για απώλειες, παίζουμε τον «άσο» με κάλυψη στην ισοπαλία.

Συνεχίζουμε στη Γαλλία με τη μεγάλη κατηγορία και την αναμέτρηση της Μονπελίε με τη Ναντ. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν και δέχονται γκολ στα 7 από τα 10 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, περιμένουμε ανάλογο σκηνικό κόντρα στην Μονπελίε. Επιλέγουμε το να σκοράρουν αμφότερες.

Κλείνουμε με την Α’ Ισπανίας, η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία 5 (2-3-0), χρειάζονται τους βαθμούς για να παραμείνουν στην πρώτη 7αδα ώστε να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 1η θέση, στο «+11» από τον ανταγωνισμό, ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε συνδυαστικά με τους γηπεδούχους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΔΥΑΔΑ 1

112      19.30   ΧΕΡΤΑ ΒΕΡ. – ΑΝΝΟΒΕΡΟ       OVER   1,75

125      20.30   ΝΑΝΣΙ – ΛΕ ΜΑΝ         1 DNB  1,75

ΔΥΑΔΑ 2

156      22.00   ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΝΑΝΤ    G/G      1,67

158      22.00   ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ Μ.  1Χ + UN 3,5     1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.