Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Σε Γαλλία, Πολωνία, Αγγλία και Ελλάδα

Σημαδεμένος: Σε Γαλλία, Πολωνία, Αγγλία και Ελλάδα

Μόλις τέσσερις οι επιλογές που κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στην Πολωνία, η Σλάσκ Βρότσλαβ ισοβαθμεί με τη Λεχ Πόζναν στη 2η θέση της κατάταξης και στο «-4» από την πρωτοπόρο Γιαγκελόνια. Υποδέχεται την ουραγό Ρουχ Χορζόφ, που διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αξίζει η απόδοση στον «άσο».

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Εβερτον προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (2-0) και «καθαρίζει» με την υπόθεση – παραμονή. Φιλοξενεί την «άνετη» βαθμολογικά Μπρέντφορντ, που είναι ομάδα που παίζει «ανοιχτά». Περιμένουμε σκορ και θέαμα στο μεταξύ τους.

Στη Β’ Γαλλίας, η Κονκαρνό συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-6), με συνέπεια να βρίσκεται «κολλημένη» στη ζώνη του υποβιβασμού. Παίζει με τη Ροντέζ, που προέρχεται από δύο διαδοχικές επιτυχίες και πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 11 αγωνιστικές. Παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου. «Διπλό» με κάλυψη.

Προτελευταία αγωνιστική στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας. Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες απέχουν έναν βαθμό από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

323     18.30 ΣΛΑΣΚ – ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ  1          1,95

341     19.30 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ      G/G + OVER 2,00

ΔΥΑΔΑ

365     20.00 ΚΟΝΚΑΡΝΟ – ΡΟΝΤΕΖ     2 DNB            1,60

369     20.00 ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ    Χ ΗΜ.            1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.