Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Σκοράρουν στην Αγγλία

Σημαδεμένος: Σκοράρουν στην Αγγλία

Πέντε ματς κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Στην Μπουντεσλίγκα, με την ψυχολογία στα ύψη βρίσκεται η Ντόρτμουντ, μετά την σπουδαία πρόκριση μεσοβδόμαδα επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Προσφέρεται ως αουτσάιντερ στην έδρα της Μάιντζ, η οποία παλεύει για την παραμονή. Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό».

Στα πλέι οφ του Βελγίου, η Αντερλεχτ ελπίζει βάσιμα στον τίτλο. «Τρέχει» αήττητο σερί 3 αγωνιστικών και βρίσκεται στο «-2» από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Υποδέχεται την Γκενκ, που προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες και έμεινε εκτός «κόλπου». Πάμε με την έδρα.

Στη Χιλή, η Κατόλικα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πορεύεται με 4 νίκες στα 5 τελευταία και έχει υποστεί μόλις 1 ήττα σε 8 αγωνιστικές. Φιλοξενεί την Ο’ Χίγκινς που συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη. Ποντάρουμε στον «άσο».

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουλβς ψάχνει αντίδραση μετά τη «βαριά» ήττα στο Μάντσεστερ από τη Σίτι (5-1). Η Κρίσταλ Πάλας διανύει περίοδο φόρμας, καθώς «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών (4-1-0). Σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στην ίδια κατηγορία, η Τσέλσι «μετρά» 2 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Με μόλις 1 ήττα σε 12 αγωνιστικές και «φουλάρει» για έξοδο στην Ευρώπη. Δοκιμάζεται στην έδρα της Νότιγχαμ, που παλεύει για την παραμονή. Συνδυάζουμε το «Χ2» με το Goal – Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

476     19.30 ΜΑΪΝΤΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ            2          2,87

502     21.45 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΚΕΝΚ         1          1,95

515     00.30 ΚΑΤΟΛΙΚΑ – Ο ΧΙΓΚΙΝΣ    1          1,98

ΔΥΑΔΑ

415     17.00 ΓΟΥΛΒΣ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ          G/G    1,58

475     19.30 ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ         Χ2 + G/G       1,90

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.