Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Επιλογές με γκολ και «Χ» ημίχρονο στο Μπέργκαμο

Σημαδεμένος: Επιλογές με γκολ και «Χ» ημίχρονο στο Μπέργκαμο

Τέσσερα παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στην Α’ Σουηδίας, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται την Ελφσμποργκ. Περιμένουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, μόλις 3 βαθμοί χωρίζουν τις 2 ομάδες μετά από 7 ματς πρωταθλήματος, αμφότερες προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες. Αποφεύγουμε το σημείο, επιλέγουμε το Goal – Goal.

Στη μεγάλη κατηγορία της Αυστρίας, η Χάρτμπεργκ φιλοξενεί τη Σάλτσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τους βαθμούς, βρίσκονται στο «-4» από την κορυφή με 2 αγώνες να απομένουν, δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, περιμένουμε ανοιχτό ματς, παίζουμε τα πολλά τέρματα (Over 3,5).

Συνεχίζουμε με την Α’ Ιταλίας και την αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Ρόμα. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 60 βαθμούς στην 5η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένουμε αμφίρροπο ματς, παίζουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Α’ Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο, αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους τη φετινή σεζόν, ενώ θα είναι και το τελευταίο του Κιλιάν Εμπαπέ στο γήπεδο της Πάρι καθώς ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, επιλέγουμε το Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο.

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΟΝΑ

612 17.30 ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ G/G 1,70

615 18.00 ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 3,5 2,37

677 21.45 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ Χ ΗΜ. 2,10

686 22.00 ΠΑΡΙ Σ. Ζ. – ΤΟΥΛΟΥΖ OV 1,5 1ο ΗΜ. 2,05

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.