Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Σημαδεμένος: Νίκη ίσον παραμονή

Σημαδεμένος: Νίκη ίσον παραμονή

Εξι παιχνίδια κράτησε η διαλογή μας από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τα οποία και «χωρίσαμε» σε δύο δυάδες και ισάριθμα μονά αποδεκτά.

Στα πλέι άουτ της Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ πορεύεται με 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια. Εχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Βάτενς, που συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές χωρίς νίκη. 

Στην Πολωνία, η Σλασκ έρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες. Εδραιώθηκε στη 2η θέση και βρίσκεται στο «-2» από την πρωτοπόρο Γιαγκελόνια. Μπορεί να «τριτώσει το καλό» με τη Ραντόμιακ, που «μετρά» 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Στην τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, η Ουνιόν Βερολίνου «απειλείται» με υποβιβασμό. Καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στη Φράιμπουργκ, η οποία από την πλευρά της παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη. Οριακό προβάδισμα στους «πρωτευουσιάνους».

Πέφτει η «αυλαία» και στην Πορτογαλία. Η Μποαβίστα παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται (και) φέτος μια «ανάσα» από την παραμονή. Της αρκεί μία νίκη με την υποβιβασμένη Βιζέλα.

Στην Τουρκία, η Μπασακσεχίρ παίζει με την Τράμπζονσπορ σε ματς – τελικό για την 3η θέση (Γιουρόπα Λιγκ). Σε φόρμα και οι δύο ομάδες, η γηπεδούχος «μετρά» 5 σερί νίκες, 3 στα 4 τελευταία η φιλοξενούμενη. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Το ζευγάρι της Μπράγκα με την Πόρτο αναμένεται να κρίνει την 3η θέση (ομίλους Γιουρόπα) στην Πορτογαλία. Η γηπεδούχος θέλει μόνο νίκη, η φιλοξενούμενη «βολεύεται» και με ισοπαλία. Συνδυάζουμε το Over και το Goal – Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

248     18.00 ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΒΑΤΕΝΣ     1          2,02

269     18.30 ΣΛΑΣΚ – ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ       1          1,87

ΔΥΑΔΑ 1

234     16.30 ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1 DNB            1,50

245     17.30 ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΒΙΖΕΛΑ      1          1,60

ΔΥΑΔΑ 2

289     19.00 ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ     G/G    1,60

347     22.30 ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΟΡΤΟ          G/G + OVER 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.